Riihimäen teatteri

Riihimäen Teatteri on pieni, tyylikäs ja lämminhenkinen yleisön suosikki, jonka ohjelmisto on tavallisen teatterissakävijän mieleistä ja konstailematonta. Kuva: Ari Loponen
Riihimäen Teatteri on pieni, tyylikäs ja lämminhenkinen yleisön suosikki, jonka ohjelmisto on tavallisen teatterissakävijän mieleistä ja konstailematonta.

Riihimäen Teatterin juuret juontavat 1800-luvun lopulle, josta alkaen näytteleminen on ollut suosituimpia harrastuksia Riihimäellä. Teatteri perustettiin vuonna 1946 ja vuonna 1955 nimi muutettiin Riihimäen Teatteriksi. Kohtalokas tulipalo 70-luvulla tuhosi teatteritalon täysin. Yksi arvokkaimmista menetyksistä oli noin 1500 asukokonaisuutta käsittänyt puvusto. Tänä päivänä teatteri toimii jälleen samalla paikalla Hämeenaukiolla. Riihimäen Teatteri on pieni, tyylikäs ja lämminhenkinen yleisön suosikki. Ohjelmisto on tavallisen teatterissakävijän mieleistä ja konstailematonta. Omia tuotantoja on vuosittain muutama, ja ohjelmistoa täydentävät suositut vierailuesitykset.

Osoite: Hämeenaukio 1

Puhelin: 044 357 0301

Visiteeraa Facebook-sivullamme!
Kurkkaa Instaamme!
Käy kotisivuillamme!